[ad_1]
URL کوتاه
نینو اوچینو ، هنرمند و مجسمه ساز مشهور ایتالیایی اخیراً بارگذاری فیلم های اختصاصی به غذاهای سیسیلی را در حساب فیس بوک خود آغاز کرده است.
معلم، که معمولاً در استودیوی خود در گالری هنر در شهر ساووکا در سیسیل ، ساخته های ساخته شده از فولاد ضد زنگ را خلق می کند ، با اسپوتنیک مصاحبه کرد و دلیل تصمیم خود برای فیلمبرداری یک مینی سریال را با موضوع موضوع غیر معمول خود توضیح داد.
آشپزخانه روی چرخ
“بعید است امروز فردی را پیدا کنیم که ویروس کرونا تحت تأثیر موجودیت او قرار نگرفته باشد. در طول روزهای طولانی قفل بهار و سپس شروع کردم به بازنگری چیزها به گونه ای دیگر. این زمان برای کارهای من بسیار پربار بود. یکی از محصولات این دوره کار بزرگی بود که به پزشکان و کارکنان بهداشتی اختصاص داده شد که به دلیل حضور در خط مقدم مبارزه با COVID-19 درگذشتند. از طرف دیگر ، مانند بسیاری از هموطنانم که به عنوان مثال اکنون نمی توانند به تئاتر ، سینما بروند یا از یک نمایشگاه بازدید کنند ، اوقات فراغت زیادی داریم که قبلاً هرگز کافی نبوده است. بنابراین در استودیوی خودم یک کار sui generis ایجاد کردم که به لطف آن نقاشی ها ، مجسمه ها و آتش های واقعی خود را که می توان روی آن طبخ کرد ، ترکیب کردم. این یک ساختار چرخ ترکیبی است که می تواند بنا به صلاحدید شخصی از مکانی به مکان دیگر منتقل شود. “
در هر صورت ، در حال حاضر محدودیت های شدیدی در گردش خون در ایتالیا وجود دارد ، بنابراین شما فقط می توانید با تخیل خود پرواز کنید و رویای سفر با این “آشپزخانه سیار هنرمند” را داشته باشید. با این حال ، استاد تصمیم گرفت نه تنها کار خود را امتحان کند ، بلکه یک سری فیلم های غیرمعمول را نیز ضبط کند.
طبق پروژه اوچینو ، که دوستانش همیشه خوراک خوار و حتی برخی از سرآشپزهای خوب بوده اند ، هنر آشپزی مجبور شد مستقیماً در استودیوی او در گالری هنر در میان کارهای بیشمار دیگر زندگی کند. این هنرمند 68 ساله وقتی از اشتیاق جدیدش می گوید خودش را نابود می کند ، به همین دلیل برای مینی سریال خود یک طرح بسیار خنده دار بافته است.
هنرمند ایتالیایی ، نینو اوچینو ، علاقه مند به آشپزی ، یک سریال کوچک را در قفل فیلمبرداری می کند
پروژه خانه
این یک پروژه کاملاً خانگی است: در عکسها فقط دو نفر را می یابیم ، خود استاد و دوستش ، معمار Salvatore Coglitore. در حالی که اوچینو خود را در این سریال معرفی می کند ، کوگلیتور در عوض اشراف سیسیلی افتاده را معرفی می کند ، که همیشه گرسنه است و برای بررسی کارهای دومی به استودیوی این هنرمند می رود و در نهایت اشتهای او را آرام می کند.
در سریال اوچینو ، او در واقع بسیاری از غذاهای اشتها آور را تهیه می کند که میزبان حریص او به سرعت آنها را مصرف می کند. تنها استثنا در این مدل ، اپیزود چهارم است که در آن ظرف به طور تصادفی توسط سگی که وارد خانه شده خورده است. سپس دو خواننده طنز فابریزیو سرگی پسر عموی مجسمه ساز در نقش کارگردان و برادرش لورنزو سرگی نویسنده موسیقی متن دلپذیر به آن پیوست.
“این یک تجربه کاملا جدید برای من است. در واقع پیش از این فقط نقاشی ها و مجسمه های من در شبکه های اجتماعی دیده می شد. ما به شوخی این پروژه را از جعل تا آشپزخانه صدا کردیم. ما قبلاً 5 اپیزود را فیلمبرداری کرده ایم که طی آن 4 غذای مختلف تهیه کردم: برنج و لوبیا ، ماکارونی با کد ماهی ، ریزوتو با کرم ریکوتا و برنج با ماهی مرکب. در حالی که قسمت پنجم به آرانچینی معروف سیسیلی اختصاص دارد. ما این ظرافت را مستقیماً در خیابان می خوریم ، درست مثل بستنی در جاهای دیگر. “
به نظر می رسد که در تکامل تاریخ ، پروژه اوکینو به زودی از زمینه تیراندازی “در خانه” خارج شد. همانطور که وی برای اسپوتنیک فاش کرد ، چندین چهره مشهور از فرهنگ و هنر ایتالیا در مینی سریال سال 2021 شرکت خواهند کرد. اولین کسی که وارد استودیوی ساووکا می شود بازیگر مشهور تئاتر و سینما آنتونیو کاتانیا است.
هنرمند ایتالیایی ، نینو اوچینو ، علاقه مند به آشپزی ، یک سریال کوچک را در قفل فیلمبرداری می کند
سبک باروک
خود اوچینو معتقد است که آشپزی یک هنر واقعی است زیرا به همه اجازه می دهد خود را بیان کنند و عزیزان خود را خوشحال کنند. به همین دلیل ، اوکینو احترام زیادی به غذاهای سیسیلی قائل است.
“البته ، من تصمیم گرفتم تا بر روی غذاهای سرزمینم ، سیسیلی تمرکز کنم. اول از همه ، زیرا من هرگز جرات نمی کنم غذاهای روسی ، آسیایی یا آمریکایی بپزم. آنها را به متخصصان بخش واگذار می کنم. و سپس ، از آنجا که غذاهای ما یک گنج واقعی است ، یکی از درخشان ترین مظاهر غذاهای مدیترانه ای ، که برای همه جهان شناخته شده است “، این هنرمند تأکید می کند.
این هنرمند متقاعد شده است که سیسیل میزبان غذاهای مدرن است.
“در قرن چهارم پیش از میلاد ، شاعر یونانی باستان و خوش طعم Archestrato di Gela مدرسه آشپزی خود را در سیراکوز تأسیس کرد. و خود آرکستو نویسنده اولین کتاب آشپزی است – شعر هجو “هدیپاته” ، که می تواند به عنوان “شادی های زندگی” ترجمه شود. ما فقط بخشهایی از این کتاب را دریافت کردیم که به ماهی ، اشتها آور ، ادویه جات و مکانی برای یافتن بهترین غذا در دریای مدیترانه اختصاص یافته است. “
اما به گفته این هنرمند ، غذاهای غنی سیسیلی را فقط می توان “باروک” تعریف کرد. در واقع ، به گفته این مجسمه ساز ، این امر به دلیل تاریخچه اصلی این جزیره است که توسط یونانیان باستان و کارتاژیان استعمار شد ، سپس به اولین استان روم ، سپس انبار انبار امپراتوری تبدیل شد و همیشه افراد مختلف را به خود جذب می کرد.
“سیسیل زمانی شلوغ ترین محل تلاقی مردمان مدیترانه بود: استروگوت ها ، بیزانس ها ، ساراچین ها و نورمن ها به سیسیل آمدند. سپس این تعاملات به شکل گیری ترکیبی فرهنگی باورنکردنی کمک کرد ، که بر اساس آن باروک معروف سیسیلی در قرن هفدهم ایجاد شد. مشخصه این سبک بسیاری از کارهای هنری و معماری منفرد و منحصر به فرد است. اوچینو نتیجه گیری می کند و آشپزخانه ما با این سبک منحصر به فرد و بی نظیر عجین شده است. “
نظرات و نظرات بیان شده در این مقاله لزوماً منعکس کننده نظرات اسپوتنیک نیست.
[ad_2]