پیمان منع سلاح های هسته ای لازم الاجرا می شود ، اما هیچ انرژی هسته ای آن را امضا نکرده است

[ad_1]

حفاظت

URL کوتاه

انتظار می رود دولت بایدن برخی از برنامه های گران قیمت مدرن سازی سلاح های هسته ای را که توسط دولت ترامپ آغاز شده است ، شامل موشک های جدید ، بمب ها ، کلاهک های جنگی ، بمب افکن ها و زیردریایی ها بررسی کند.

پیمان منع سلاح های هسته ای از روز جمعه رسماً لازم الاجرا شد و داشتن سلاح های هسته ای را برای هر کشوری غیرقانونی دانست. هیچ یک از 9 کشوری که به داشتن سلاح هسته ای معروف هستند آن را امضا نکرده اند.

مجمع عمومی سازمان ملل متحد این معاهده را با تایید بیش از 120 کشور در ژوئیه 2017 تصویب کرد. با این حال ، این تنها پس از توافق 50 کشور برای امضای آن قابل اجرا است ، نقطه عطفی که در اکتبر سال 2020 به دست آمد و شمارش معکوس 90 روزه را برای اجرا ایجاد کرد.

در آن زمان ، سازمان غیرانتفاعی کمپین بین المللی برای از بین بردن سلاح های هسته ای (ICAN) گفت که “با لازم الاجرا شدن این پیمان ، ما می توانیم سلاح های هسته ای را همان چیزی که هستند بنامیم: سلاح های ممنوع کشتار جمعی. سلاحهای شیمیایی و بیولوژیکی “.

این معاهده از همه طرف های درگیر “هرگز تحت هیچ شرایطی … به تولید ، آزمایش ، ساخت ، ساخت ، به دست آوردن ، در اختیار داشتن یا ذخیره کردن سلاح های هسته ای یا سایر مواد منفجره هسته ای” و ممنوعیت گسترش آنها استفاده می کند.

دبیرکل سازمان ملل آنتونیو گوترش ضمن تمجید از این پیمان ، در ویدیویی که روز جمعه در شبکه های اجتماعی منتشر شد گفت: “از بین بردن سلاح های هسته ای همچنان یک اولویت اصلی خلع سلاح سازمان ملل است. دبیرکل از همه کشورها می خواهد برای تحقق این جاه طلبی در جهت ارتقا common امنیت مشترک و امنیت جمعی با هم همکاری کنند. “

وی گفت: “سلاح های هسته ای خطر فزاینده ای را تهدید می کنند و جهان برای اطمینان از نابودی آنها و جلوگیری از عواقب فاجعه بار برای انسان و محیط زیست که هرگونه استفاده می تواند ایجاد کند ، نیاز به اقدامات فوری دارد.”

با این حال ، هیچ کشور سلاح هسته ای این پیمان را امضا نکرده است. این کشورها ایالات متحده ، فدراسیون روسیه ، انگلستان ، فرانسه ، جمهوری خلق چین ، هند ، پاکستان ، اسرائیل و جمهوری دموکراتیک خلق کره هستند.

علاوه بر این ، هیچ عضوی از اتحاد ناتو ، که شامل چندین کشور هسته ای است ، آن را امضا نکرده است.

در یک پیچ و تاب عجیب ، تنها کشوری که در واقع هدف حمله هسته ای قرار گرفته است ، ژاپن نیز با این پیمان مخالفت کرده است ، زیرا توکیو نیز استفاده از چنین سلاح هایی را کنار گذاشته است. در روزهای آخر جنگ جهانی دوم ، ایالات متحده دو بمب هسته ای را به دو شهر ژاپن انداخت ، یکی در هیروشیما و دیگری در ناگازاکی ، آنها را به زمین کوبید و بیش از 150،000 نفر را کشت.

دولت جدید جو بایدن ، رئیس جمهور ایالات متحده ، هیچ نشانه ای از تغییر سیاست ایالات متحده در قبال این معاهده نشان نداده است. روز جمعه ، کاخ سفید تأیید کرد که ایالات متحده در حال پیوستن به روسیه برای تمدید پنج ساله معاهده کاهش استراتژیک تسلیحات جدید (استارت جدید) است ، توافق نامه کنترل تسلیحات دوجانبه که چند روز دیگر منقضی می شود.

همچنین گزارش هایی مبنی بر اینکه تیم انتقالی بایدن هفته ها به طور مخفیانه با دولت ایران درگیر مذاکرات بوده است تا راه خود را به برنامه جامع اقدام مشترک (JCPOA) بازگرداند ، توافق نامه سال 2015 که جامعه بین المللی تحریم ها علیه ایران را لغو کرد. در ازای دست کشیدن از برنامه تسلیحات هسته ای خود. ترامپ ادعا می کند که ایران توافق نامه را نقض کرده و یک جانبه از آن خارج شده و از تحریم های ایران خبر داده است ، گرچه هیچ کس دیگری که این توافق نامه را امضا کرده است شواهدی برای حمایت از ادعاهای ترامپ پیدا نکرد. تهران تلاش برای دستیابی به سلاح هسته ای را انکار می کند.

همچنین انتظار می رود که بایدن بسیاری از برنامه های نوسازی هسته ای ترامپ از جمله ICBM های جدید ، یک موشک کروز با کلاهک هسته ای ، کلاس جدیدی از زیردریایی ها و مدرنیزاسیون چندین بمب هسته ای و کلاهک را بررسی کند.



[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *