وزیر امور خارجه ایران: ترامپ رئیس جمهور متقلبی است که سعی در انتقام از مردم خود دارد

[ad_1]

جهان

URL کوتاه

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه دومین سیاستمدار ایرانی است که در مورد خشونت های روز چهارشنبه در واشنگتن اظهار نظر کرد. پیش از این ، حسن روحانی ، رئیس جمهور ، دونالد ترامپ را به “تخریب چهره کشورش و آسیب رساندن به روابط آمریکا با جهان” متهم کرد.

در توئیتر ، محمد جواد ظریف ، وزیر امور خارجه ایران ، ادعای آزار و اذیت ترامپ در مورد آمریکایی ها را با آنچه قبلاً برای ایران رزرو کرده بود مقایسه کرد و حاکی از این بود که رئیس جمهور مستعفی آمریکا “نگرانی برای امنیت کل جامعه” است. بین المللی “.

ظریف نوشت: “یک رئیس جمهور فریب خورده که از همان افراد خود انتقام گرفت ، در چهار سال گذشته با ما – و دیگران – بسیار بدتر شده است”.

وی افزود: “نکته نگران کننده این است که همان فرد دارای قدرت کنترل نشده برای شروع جنگ هسته ای است.”

توئیت ظریف پس از اظهار نظر رئیس جمهور روحانی در اوایل روز مبنی بر اینکه وقایع روز چهارشنبه ماهیت “ضعیف و شکننده” دموکراسی غربی را نشان داد ، منتشر شد. روحانی همچنین ترامپ را به عنوان “پوپولیست” خطرناک محکوم کرد.

روابط ایران و آمریکا در دوره ریاست جمهوری ترامپ به پایین ترین سطح خود سقوط کرد و پس از خروج واشنگتن از توافق هسته ای ایران در سال 2018 چندین بار به آستانه جنگ آشکار نزدیک شد. منطقه خلیج فارس ، با ارسال ناوهای هواپیمابر به ایالات متحده این منطقه پس از حملات اسرارآمیز نفت کش ها که واشنگتن آن را مقصر تهران دانست. در ژوئن همان سال کشتی ها ربوده شدند و یک پهپاد 220 میلیون دلاری آمریکایی توسط ایران منهدم شد. این آخرین رویداد ترامپ را بر آن داشت تا حملات هوایی به ایران را قبل از بازنشستگی در آخرین لحظه تصویب کند.

در ژانویه سال 2020 ، ترامپ چراغ سبز ترور فرمانده نیروهای سپاه پاسداران کاظم سلیمانی را روشن کرد و از ایران خواست که دو پایگاه آمریکا را با موشک های بالستیک بمباران کند و بیش از 100 سرباز آمریکایی را زخمی کند. در همان سال ، هنگامی كه كشتی های جنگی آمریكا تهدید كردند به قایق های تفنگی كوچك ایرانی كه آنها را “آزار و اذیت” می كردند ، آتش سوزی می كنند ، دوباره در سواحل ایران تنش ایجاد شد).

در اواخر ماه گذشته ، ایالات متحده “شبه نظامیان وابسته به ایران” را به مسئولیت حمله به منطقه سبز بغداد ، محل استقرار سفارت آمریکا متهم کرد. تهران با شدت این ادعاها را رد کرد و لحظه حمله را “مشکوک” خواند. ایالات متحده پس از حمله با ارسال بمب افکن به آنجا و استقرار یک زیردریایی هسته ای در خلیج فارس مجهز به بیش از 100 موشک توماهاوک ، حضور نظامی خود را در منطقه افزایش داده است. پنتاگون همچنین برنامه های قبلی برای بازگرداندن برخی ناوهای هواپیمابر به رهبری USS Nimitz را به سواحل ملی خود لغو کرده است.

مقامات ایرانی در مورد پیروزی جو بایدن و احتمال بازگشت ایالات متحده به توافق هسته ای در سال 2015 ابراز خوش بینی محتاطانه کرده اند. در عین حال ظریف و دیگران بارها هشدار داده اند که توافق مجدد در مورد توافق مجدد نیست.



[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *