نعناع غذاهای ایتالیایی در مدرسه تحصیل می شود. غذاهای آشپز Narducci مانند نقاشی است

[ad_1]

دانشجویان دانشکده هنر هنر در رم و موسسه Tor Carbone آنها را به عنوان اثر هنری به یاد ستاره آشپزی که در یک حادثه دلخراش در سال 2018 درگذشت تجزیه و تحلیل کردند.

رنگ اسپری ، سس لمس ، روغن قطره. عناصر یک صفحه یا تصویر. در بعضی موارد ، دو جهان با هم ادغام می شوند ، دنیای آشپزی و هنر. همانطور که در داستان آشپز آلساندرو ناردوچی ، نعناع غذاهای ایتالیایی در نظر گرفته شده است ، که به طرز فجیعی در سال 2018 در یک تصادف رانندگی درگذشت. برای یادآوری “هنر” وی ، دانشجویان دانشکده هنر در رم و م Instituteسسه هتل Tor Carbone ، اولین بار در پایتخت ، غذاهای جوانترین سرآشپز پر ستاره ایتالیا را تجزیه و تحلیل کردند ، گویی که اینها یک اثر هنری هستند.

سمیناری که توسط پروفسور جوزپه وارونه و پروفسور توماسو دل لونگو برگزار شد ، تحت عنوان “آشپزخانه در موزه” و در متن کارهای متناوب در مدرسه برگزار شد.

بنابراین Ephrasis ، اصطلاحی اصالتاً یونانی متولد شد که توصیف کلامی یک اثر هنری بصری از برخی غذاهای شاخص توسط آشپز Narducci را نشان می دهد. این مورد در مورد “Salmoriglio” ، “Raviolo non alla norma” ، “Scordato Octopus” یا حتی “آبجو و بادام زمینی” است.

سخنان روشن

در اینجا نحوه سباستینو بورلو ، دانش آموز معاون دبیرستان آرگان ، توصیف انتقادی غذایی را که به او داده شده است ، یکی از غذاهای شاخص سرآشپز ، آمبرجاک تاتاکی با صفحه “بیا به روما”: “نامیدن آن به یک غذای ساده ، کم توجهی است: نه که این یک کار واقعی است. “

آلبرتو بلازتی

تاتاکی کهربا با پانزانلا “Ela roma” توسط سرآشپز Narducci

بیایید شروع کنیم با تجزیه و تحلیل “هلال” که منجر به غذا می شود ، با دقت بسیار بالا و a

رنگ روشن – دانش آموز می نویسد – ویژگی ظرف “فضای خالی” آن است ، تمیز از همه چیز ، بدون اضافی ، بدون شلوغی ، بدون لکه “.

یا فدریکا بلویا ، که به Salmoriglio اینگونه می گوید: «اولین چیزی که از این ظرف درک می کنید ، رنگهای روشن است. می تواند یک حلقه گل باشد یا روح و بدن را توصیف کند.

آلبرتو بلازتی

“Salmoriglio” ، غذایی توسط آشپز Narducci

“هدف هنرمند و در نتیجه آشپز ایجاد پیکانی است که بتواند حتی یک قلب سنگ را سوراخ کند ، آن را به هزاران قطعه خرد کند و هزاران هزار دیگر را برای هدفی احیا کند که شاید حتی بهتر باشد. . استفاده از یک صفحه سفید ، خلوص پشت این مفهوم را نشان می دهد ، که احتمالاً نشان دهنده ایده خالق آن ، الساندرو ناردوچی است.

رئیس ناردوچی

الساندرو ناردوچی ، سرآشپز آکولینا

الساندرو ناردوچی نوید غذاهای ایتالیایی به حساب می آمد ، او جوانترین ستاره میشلن با 26 سال سن بود.

او در آشپزخانه با نام های بزرگی مانند هاینز بک بزرگ شده بود. او با آشپز آنجلو ترویانی ، حامی بزرگ خود ، همکاری کرد تا بعداً رستوران Acquolina خود را در del del Vantaggio ، چند قدم از Piazza del Popolo ، جایی که برنده ستاره میشلن شد ، افتتاح کند.

او در ژوئن 2018 در رم در حالی که سوار بر اسکوتر خود بود و در کنار دوستش جولیا پولیو بود ، ناپدید شد و او نیز درگذشت. این اسکوتر کاملاً توسط یک ماشین مورد اصابت قرار گرفت ، راننده فابیو Feola به اتهام قتل مضاعف در خیابان در پایان مراحل مختصر به چهار سال زندان محکوم شد.

جایزه بین المللی

والدین آلساندرا و مائوریتزیو برای یادآوری نام ناردوچی و ادامه میراث وی ، با همکاری هتل Tor Carbone جایزه بین المللی الساندرو ناردوچی را تأسیس کردند.

این جایزه در مرحله نهایی است و برندگان در ماه مه سال جاری دیدار می کنند. هدف اصلی ترویج فرهنگ غذا در ایتالیا در جهان است. این مسابقه برای کلیه دانشجویان و سرآشپزهای آماتور غیر ایتالیایی که علاقه زیادی به غذاهای ایتالیایی و فرهنگ غذا و شراب دارند و می خواهند استعداد خود را به یک حرفه تبدیل کنند آزاد است.

شما آماده یک دوره کارآموزی سه ماهه فراگیر در رستوران Acquolina در رم ، خانه حرفه ای آشپز Narducci ، به همراه تیم آشپزهای ستاره ای هستید.



[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.