میانمار: رهبر و رئیس جمهور این کشور دستگیر شدند ، احتمال کودتای نظامی

[ad_1]

جهان

URL کوتاه

رهبر این کشور و برنده جایزه صلح نوبل ، آنگ سان سوچی ، رئیس جمهور وینگ مینت و چهره های برجسته حزب حاکم اوایل صبح امروز دوشنبه (اول فوریه) توسط ارتش بازداشت شدند. اکنون قدرت توسط فرمانده کل قوا مین اونگ هلاینگ در دست خواهد بود.

رویترز به نقل از میو نیونت سخنگوی لیگ ملی دموکراسی ، حزب حاکم میانمار ، گزارش داد که رهبر آنگ سان سوچی ، رئیس جمهور وین مایینت و شخصیت های ارشد این حزب در سحر بازداشت شدند.

تنش بین ارتش و دولت از قبل شناخته شده بود و ترس از کودتای احتمالی پس از انتخابات گذشته افزایش یافته بود.

انتخابات در ایالت هندوچین در تاریخ 8 نوامبر سال 2020 برگزار شد ، دومین انتخابات سراسری از پایان حکومت نظامی در سال 2011. حزب حاکم ، اتحادیه ملی برای دموکراسی (NLD) ، به رهبری آنگ سان سوچی ، پیروز شد.

© REUTERS / سو زیای تون

آنگ سان سوچی ، رهبر لیگ ملی دموکراسی ، برمه

با این حال ، ارتش برمه ، معروف به تاتماداو ، گفت که انتخابات گسترده ای برگزار می شود و از دولت خواست که تشکیل مجلس را به تعویق بیندازد ، که قرار بود امروز برگزار شود.

به گزارش آسوشیتدپرس ، ارتش در ابتدا برنامه ریزی كودتا توسط فرمانده كل خود را انكار كرد و گفت: “برخی سازمان ها و رسانه ها” گمانه زنی های بی اساس را برانگیخته است.

دستگیری های امروز ، به گفته ارتش ، در پاسخ به تقلب در انتخابات ، با “اطمینان” های قبلی مغایرت دارد.

به گفته رویترز ، ایستگاه تلویزیونی متعلق به ارتش باید اعلام کند که اکنون قدرت به فرمانده مین آنگ هلاینگ منتقل می شود و معاون رئیس جمهور رئیس جمهور می شود و این حکایت از کودتا دارد.

سخنگوی نونت به رویترز گفت: “من می خواهم به مردم ما بگویم كه عجولانه واكنش نشان ندهند و می خواهم كه مطابق قانون عمل كنند.”

به گزارش بی بی سی ، در خیابان های پایتخت میانمار ، نایپیتائو و پایتخت یانگون سربازانی حضور دارند. رویترز همچنین به نقل از شاهدان گزارش داد که افسران نظامی در مقابل تالار شهر یانگون مستقر شده اند.

تلویزیون و رادیوی دولتی این کشور ، رادیو و تلویزیون میانمار (MRTV) در صفحه فیس بوک خود گفت که به دلیل “مشکلات ارتباطی” قادر به پخش منظم نیست.

بی بی سی همچنین گزارش داد که تلفن و اتصال اینترنت در Naypyitaw بوده است.

عکس ادعایی گرفته شده در کشور هنگام دستگیری شخصیت های سیاسی در اینترنت به اشتراک گذاشته شد.

کاخ سفید آمریکا اعلام کرد که از گزارش ها در مورد وضعیت میانمار “نگران” شده و قول داده است در صورت آزاد نشدن رهبران دستگیر شده اقدام کند.

در این بیانیه آمده است: “ایالات متحده از گزارش هایی كه ارتش برمه برای تضعیف انتقال دموكراتیك كشور گام برداشته است ، نگران است.” “جیک سالیوان ، مشاور امنیت ملی ، رئیس جمهور بایدن را توضیح داد. ما همچنان بر حمایت قاطع خود از نهادهای دموکراتیک برمه تأکید می کنیم و با هماهنگی با شرکای منطقه ای خود ، از ارتش و سایر احزاب می خواهیم که به هنجارهای دموکراتیک و حاکمیت قانون پایبند باشند. و بازداشت شدگان را امروز آزاد کنید. “



[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *