[ad_1]
Coldiretti داده های چشمگیر رستوران های ایتالیایی را که مجبور به بسته شدن مهمانی ها و شام های سنتی کریسمس در طول تعطیلات شدند ، ارائه می دهد.
طبق برآوردهای اخیر Coldiretti ، رستوران ها به دلیل عدم ورود ، شام ، شام و ناهار در تعطیلات کریسمس 750 میلیون یورو درآمد از دست داده اند.
از امروز ، بارها و رستوران ها در منطقه زرد در سراسر ایتالیا در حال بازگشایی هستند ، اما 360،000 رستوران در ایتالیا اکنون باید با ناشناخته ها و کمبود قدرت اقتصادی روبرو شوند.
در حقیقت ، Coldiretti تأیید می کند که به دلیل کاهش حجم ، بسیاری دیگر بازگشایی نخواهند شد ، کمبود گردشگری و کار هوشمندانه تأثیر عمده ای در رفت و آمد روزانه کارمندان در هنگام ناهار دارد.
“مصرف ایتالیایی ها در خارج از خانه برای صبحانه ، ناهار و شام در خارج از خانه در سال 2020 با کاهش شدید فعالیت 48٪ کاهش یافته است ، که این امر به فروش بسیاری از غذاهای کشاورزی ، از شراب تا آبجو ، از گوشت به ماهی ، از میوه ها به سبزیجات ، که هنگام شروع مصرف خارج از خانه یک نقطه شروع مهم پیدا می کنند “، Coldiretti توضیح می دهد.
Coldiretti ادامه می دهد: “در بعضی از بخش ها مانند ماهی و شراب ، پذیرایی حتی کانال اصلی بازاریابی از نظر گردش مالی است ، اما بالاترین محصولات از شراب گرفته تا گوشت های خشک و پنیرها تا ترافل بیشتر تحت تأثیر قرار می گیرند.” کاهش فروش پذیرایی مطمئناً با افزایش اندک 12 درصدی خریدهای غذایی و آشامیدنی خانواده در سال 2020 جبران نمی شود.
اثر آبشار
Coldiretti اشاره می کند که بحران غذا به شرکت های کشاورزی و غذایی ایتالیا منتقل شده است.
“مشکلات غذا در 70،000 صنایع غذایی و 740،000 مزارع زنجیره تأمین متعهد به تضمین تأمین تجهیزات در مجموع 3.8 میلیون شغل هستند. سoldال این است که از ثروت اصلی کشور با زنجیره ملی مواد غذایی کشاورزی محافظت کنیم که ارزش آن 538 میلیارد دلار است ، برابر با 25 درصد از تولید ناخالص داخلی ملی ، اما از نظر کیفیت ، ایمنی و تنوع در سطح بین المللی نیز یک واقعیت ثبت است. “
[ad_2]