[ad_1]
https://cdnit1.img.sputniknews.com/img/07e4/0c/10/9908851_0:160:3072:1888_1200x675_80_0_0_85173166b81ecc50a1d7154ca252e009.jpg
اسپوتنیک ایتالیا
https://cdnit2.img.sputniknews.com/i/logo.png
ماهواره
https://cdnit2.img.sputniknews.com/i/logo.png
https://it.sputniknews.com/scienza-e-tech/202101069974164-ecco-il-miglior-alimento-per-abbassare-rapidamente-la-glicemia/
به گزارش اکسپرس ، به نقل از متخصصان ، مصرف نخود به کاهش سریع قند خون کمک می کند.
این خاصیت نخود با مقدار زیادی پروتئین و فیبر در ارتباط است. به این ترتیب ، فیبر باعث کاهش سرعت جذب کربوهیدرات ها در بدن می شود ، در نتیجه آنها بسیار کندتر از جمله گلوکز تجزیه می شوند و فرصت تجمع سریع ندارند.
به طور خاص ، مصرف یک وعده نخود در روز به میزان قابل توجهی سطح قند خون را برای شش هفته کاهش می دهد که با آرد گندم جایگزین شود.
همچنین ، متخصصان خاطرنشان می کنند که این ماده غذایی با تأثیر بر افزایش وزن به عادی سازی سطح گلوکز کمک می کند. طبق داده های موجود ، خوردن نخود باعث می شود که افراد مدت زمان بیشتری احساس سیری کرده و میل آنها به غذاهای ناسالم کاهش یابد.
[ad_2]