برای ایران “شواهد جدی” مبنی بر همدستی اسرائیل در قتل فیزیکدان هسته ای وجود دارد

[ad_1]

جهان

URL کوتاه

محسن فهری زاده ، دانشمند برجسته ایرانی که گمان می رود یکی از توسعه دهندگان برنامه هسته ای ایران باشد ، در تاریخ 27 نوامبر در مقابل تهران کشته شد. ایران اسرائیل را مقصر این امر دانسته و قول داده است انتقام مرگ او را بگیرد ، اگرچه تل آویو هرگز این ادعاها را تأیید نکرده است.

وزیر دفاع ایران فاش کرد که “شواهد جدی” از “دخالت مستقیم” اسرائیل در ترور برجسته ترین دانشمند ایران ، محسن فهری زاده وجود دارد. رسانه های جمهوری اسلامی در این باره گزارش دادند.

سرتیپ امیر خاتمی روز چهارشنبه نامه ای به بیش از 60 کشور جهان به وزرای دفاع خود نوشت و خاطر نشان کرد که فهری زاده ، معاون وزیر دفاع و رئیس وزارت دفاع ایران ، سازمان تحقیق و نوآوری ، یکی دیگر از قربانیان “قتل های هدفمند” دانشمندان ایرانی توسط اطلاعات اسرائیلی.

خاتمی ضمن تمجید از دستاوردهای بزرگ علمی و پروژه های تحقیقاتی فهریزادهی ​​، بر لزوم کنار گذاشتن استانداردهای دوگانه در رویکرد بین المللی تروریسم دولتی تأکید کرد.

وزیر دفاع همچنین هشدار داد که ایران حق انتقام ترور را با محکوم کردن سکوت جهانی در برابر “این اقدام غیرانسانی ، غیرقانونی و جنایتکارانه” برای خود محفوظ می دارد ، نگرشی که در صورت ارتکاب آن تنها به تأمین ناامنی جهانی منجر می شود. .

محسن فخری زاده در یک حمله تروریستی چند جانبه در شهری کوچک در شرق تهران در تاریخ 27 نوامبر 2020 کشته شد.

جمهوری اسلامی با استدلال اینکه از بین بردن دانشمند هسته ای ایرانی که گمان می رود در ساخت راکتورهای هسته ای این کشور نقش دارد ، به نفع او بود ، عجله کرد و اسرائیل را به قتل متهم کرد. تل آویو این ادعاها را تأیید یا رد نکرد.

در همین حال ، تهران قول داده است که “مجازات نهایی” “در زمان مناسب” برای متخلفان خواهد بود.

اندکی پس از این حادثه ، رهبر انقلاب اسلامی ، آیت الله سید علی خامنه ای ، در بیانیه ای خواستار “تحقیق در مورد جنایت و سرکوب عاملان و مدیران” شد.

فهریزاده تنها دانشمند ایرانی بود که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی نام آن را در تلویزیون در سال 2018 به صراحت بیان کرد. نتانیاهو در آن زمان ادعا می کرد که اسرائیل اسناد محرمانه ای دریافت کرده است که نشان می دهد فهری زاده مخفیانه روی برنامه هسته ای کار می کند. “راز” ایران ، اضافه کردن به “به یاد داشته باشید این نام”.

دولت ایران بارها تأکید کرده است که این پروژه در سال 2003 کنار گذاشته شد و کلیه تحقیقات و فعالیتهای هسته ای برای اهداف صلح آمیز است.



[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *