این کارشناس سازمان ملل متحد از اتحادیه اروپا می خواهد که برای ریشه کن کردن فقر دوباره خود را کشف کند

[ad_1]

اتحادیه اروپا باید از بحران ناشی از بیماری همه گیر COVID-19 بهره ببرد و برای از بین بردن فقر ، الگوی اقتصادی اجتماعی اقتصادی خود را تغییر دهد ، تعهدی که در حال حاضر عملی نیست. این را گزارشگر ویژه سازمان ملل در زمینه فقر شدید و حقوق بشر ، الیور دو شوتر بیان کرد.

“بحران کنونی فرصتی برای اروپا است تا با قرار دادن عدالت اجتماعی در مرکز خود دوباره کشف کند. یک برنامه عملی برای اجرای ستون حقوق اجتماعی اروپا ، که باید شامل تضمین برای کودکان و پیشنهادی برای اطمینان از سیستم های حداقل درآمد کافی در سراسر کشور باشد. به نقل از دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل (OHCHR) وی به نقل از اتحادیه اروپا فرصتی است که نباید آن را از دست داد. “

OHCHR دریافت که در سال 2019 ، 21.1٪ از جمعیت اتحادیه اروپا – 92.4 میلیون نفر – در معرض خطر فقر یا محرومیت اجتماعی قرار دارند. در مجموع 19.4 میلیون کودک یا 23.1٪ در فقر زندگی می کنند.

بر اساس OHCHR ، بحران ناشی از بیماری همه گیر COVID-19 بسیاری از اروپاییان را که هرگز فقر را تجربه نکرده اند تحت تأثیر قرار داده است.

د شوتر ابراز اطمینان کرد که اتحادیه اروپا می تواند “نقش مهمی در تقویت تلاش های کشورهای عضو برای مبارزه با فقر ، به ویژه از طریق توصیه های ملی که هر ساله صادر می کند ، داشته باشد”.

با این حال ، به گفته وی ، توصیه های اتحادیه اروپا به جای اولویت گذاری در سرمایه گذاری در بهداشت ، آموزش و حمایت اجتماعی “اغلب به کاهش بودجه به نام سودآوری نیاز دارد” و در نتیجه ، وی یادآور شد ، “از سال 2009 ، کشورهای عضو هیچ کاری نکرده اند اما سرمایه گذاری خود را در مناطقی که برای کاهش فقر بسیار مهم است کاهش دهند. “

این کارشناس از توافق سبز اروپا ، ارائه شده در اواخر سال 2019 توسط رئیس کمیسیون اروپا اورسولا فون در لاین ، به عنوان یک استراتژی جدید برای رشد اتحادیه اروپا یاد کرد.

“مبارزه با فقر قطعه گمشده در این پیمان سبز است. از نظر تئوری ، پیمان سبز اهداف زیست محیطی و اجتماعی را با هم ترکیب می کند ، اما تا زمانی که این حسن نیت به عملی مشخص تبدیل نشود ، میلیون ها نفر برای رسیدن به یک استاندارد مناسب زندگی به مبارزه ادامه می دهند. جامعه ای که آنها را رها می کند. “

گزارشگر ویژه سازمان ملل همچنین موضوع رقابت “غیرضروری” را بین کشورهای عضو درگیر “مسابقه ای برای کاهش مالیات ، دستمزد و حمایت از کارگر به حداقل ممکن” مطرح کرد ، زیرا آنها معتقدند که می توانند سرمایه گذاران را جذب کنند و رقابت بازار آنها را بهبود بخشند. “

وی گفت: “اما تضعیف حقوق اجتماعی نه تنها تعهدات بین المللی آنها را نقض می كند ، بلكه هم برای شركتها و كارگران و هم برای بیت المال ضرر دارد. هر ساله بین 160،000 تا 190،000 میلیون یورو فقط از طریق رقابت مالیاتی ضرر می كند.”

وی افزود: “نتیجه اینكه بار مالیاتی از شركتهای بزرگ و افراد ثروتمند به كارگران و مصرف كنندگان منتقل می شود.”



[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *